Oma Mua lehden tilaus

Salmi- Säätiö on päättänyt tilata Oma Mua lehden, 2007 vuosikerran, viidelle ensimmäiselle halukkuutensa ilmoittaneelle, nyt apurahan saaneelle, opiskelijalle. Yhteydenotot Säätiön asiamihelle Seppo Tolvaselle, s.tolvanen(at)dnainternet.net.

Karjalankielinen sanomalehti Oma mua ilmestyy viikoittain Petroskoissa neljän tabloidsivun kokoisena ja noin 700 kappaleen painoksena. Lehti sisältää Karjalan Tasavallan uutisia, kirjoituksia Karjalan historiasta, kulttuurista ja kielestä, tietoa karjalaisuuden elvyttämisestä, runoja, kertomuksia, satuja ym. Pääosa aineistosta on kirjoitettu livvin (aunuksen) ja vienankarjalan murteilla. Toisinaan julkaistaan kirjoituksia myös Tverin, Paataneen ja lyydin murteilla.

Lehden julkaisijat: Karjalan Tasavallan lainsäädäntökokous, Karjalan Tasavallan hallitus ja Karjalan Rahvahan Liitto. Päätoimittaja Natalja Sinitskaja. Osoite: Titovinkatu 3, 185610 Petroskoi, Karjalan Tasavalta. Sähköposti: omamua@mail.ru, kotisivut: http://omamua.rkperiodika.ru/

Lehteä voi tilata Suomalaisen Kirjakaupan kautta Suomeen (Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa. Puh. 09-8527880). Vuosikerran hinta normaalisti on noin 50 euroa.