Apurahahakemukset ja stipendit

Säätiö jakaa joka syksy stipendejä salmilaistaustaisille opiskelijoille: vuorovuosina yliopistollisissa / korkeakouluissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville.

Hakuohjeet julkaistaan vuosittain elokuussa ja hakuaika on syyskuun loppuun.

Muita apurahoja mahdollisesti jaetaan vapaamuotoisten hakemusten kautta. Myös salmilaistaustaiset tai Salmiin sidoksissa olevat yhteisöt voivat hakea toimintaansa avustuksia mm praasniekkojen järjestämiseen.

Hakemuslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Hakijan tiedot

Muut tiedot

Apurahan käyttökohde*
Salmilaisperäisen esivanhemman henkilötiedot (nimi, syntymäaika, mahd. kuolinaika, asuinkylä Salmissa). Kirjoita polku sukupolvittain itsestäsi Salmilaisperäiseen esivanhempaasi.
Selvitys salmilaisuuteen tai muuhun karjalaisuuteen liittyvästä harrastuneisuudesta (voi jatkaa liitteessä)

Liitteet

Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, png, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, png, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Lisäselvitys apurahan käyttötarkoituksesta ja kustannusarviosta mikäli asia kaipaa selvitystä (myös jos käyttökohteena muu kuin opiskelu)

Huom! Avustuksia myönnetään vuorovuosin vähintään toista vuotta yliopistoissa tai korkeakouluissa opiskeleville nuorille, joilla ovat salmilaiset sukujuuret. Ensimmäistä lukuvuotta aloittaville ei myönnetä apurahaa, ei myöskään apurahan aikaisemmin saaneille. Apurahat myönnetään ja maksetaan lokakuun aikana. Hakemus tulee lähettää hakuilmoituksessa olevaan päivämäärään mennessä. Myöhässä lähetetty hakemus hylätään, samoin joltakin osin puutteellinen hakemus.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.