Majoituspaikat

Tältä sivulta löydätte tietoja Salmin ja sen lähialueen majoituspalveluista kotiseutumatkaajille.

Mikäli teillä on majoitusvinkkejä matkailijoille ja haluaisitte jakaa ne myös muiden kanssa tällä sivulla, ottakaa yhteyttä sivujen ylläpitäjään = jarmo.ihalainen(at)ektenia.fi.


1. Räimälässä

Päivi Mihailow kirjoittaa:

Kävimme kesällä 2004 tutustumassa Jemeljanov Mikhailin tarjoamiin majoituspaikkoihin.

Räimälässä kaksi vuotta vanha talo (kuva 1: vaaleansininen talo) mm. 2 x sisäWC, sauna ja suihku. Hinta: 20€ hlö/vrk sis. aamiaisen ja illallisen. Päivitys 18.11.2009: Hinta nykyisin 25 € hlö/vrk puolihoidolla.

Mikhail puhuu karjalaa ja suomea ja järjestää myös kuljetuksia henkilöautollaan. Lisäksi hänellä on Rajakonnussa vuokrattavana kesämökki ja sauna (kuvat 2 ja 3), josta noin 2 km suoraan ja tietä myöten 4 km uimarantaa. Mökissä sähköt, sisäWC, jääkaappi, vesi sekä kaasuhella. Yläkerrassa lasiterassi, mistä avautuu koko Laatokka. Hinta: 10 € hlö/vrk, sisältää vain yöpymisen (mahdollisuus saada aterioita, mutta hinta korkeampi ja sovittava erikseen).

Mikhail on erittäin ystävällinen ja avulias. Suosittelen kaikille, jotka arvostavat hyvää palvelua, siisteyttä. Mikhaililla on paljon yhteyksiä ja tuntee paikkakunnan tapahtumia. Hän voi järjestää halukkaille mahdollisuuden päästä kalastajien mukaan kalaan Laatokalle. Alla yhteystiedot.

Karjala Pitkärannan piiri 186822 Räimälä Jemeljanov Mikhail puhelin: +78143325169

kuva_1_jemeljanovmikhail1.jpg Kuva 1 kuva_2_jemeljanovmikhail2.jpg Kuva 2
 kuva_3_jemeljanovmikhail3.jpg Kuva 3

2. The 13rd Kordon -mökkikylä

07.09.2013 / Veikko Sahikallio viestittää uudesta majoituspaikasta Salmissa seuraavasti:

”Majoituimme heinäkuussa Karjalanmatkalla Salmissa The 13rd Kordon -mökkikylässä. Voin todella suositella. Paikat olivat puhtaat ja mökit nykytekniikalla varustetut. Alue oli vartioitu ja palvelu oli kohteliasta. Meitä oli 46 henkeä ja kaikki tykkäsivät paikasta.”

3. Uuksulla 

Maria Kähäri suosittelee heinäkuussa 2015 tehdyn matkan perusteella matkailukeskus ”Tri Stihii – Uuksu” majoituspalveluja. Keskuksen sivut löytyy englanniksi ja venäjäksi täältä.
 
2_230715_uuksu2.JPG